F36 Stepper & Surf

F36 Stepper & Surf - erősíti a lábakat, a derekat és a csípőt, ezzel egyidejűleg javítja a szívműködést és a tüdő működését, a végtagok rugalmasságát, a flexibilitást, ellazítja a hasizmokat, valamint a hát és a csípő alsó izmait. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 200 × 3 800 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon a Stepper résszel? - erősen markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Az egyik lábát nyomja le úgy, hogy az kinyújtva legyen. Ezzel egy időben a másik lábát úgy emelje fel, hogy a térde be legyen hajlítva. Tolja kezével felfelé és lefelé a rudakat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Hogyan tornázzon a Surf résszel? - fogja meg a fogantyúkat, helyezze mindkét lábát az ingapadra. Finoman ringassa a csípőjét egyik oldalról a másikra, miközben a felső testrészét nem mozgatja. Csak addig a pontig hintázzon, amíg ez kényelmes Önnek! Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F36 Stepper & Surf katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F36 Stepper & Surf Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés