F35 Edzőállomás – súlyzó tömege 35 kg

F35 Edzőállomás – súlyzó tömege 35 kg - növeli az erőt a teljes felsőtestben, megtornáztatja a mellkast, a kezeket és a vállizmokat. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 550 × 3 650 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - álljon arccal a berendezés felé, tegye mindkét kezét a súlyzórúdra. Hajlítsa be csuklóit szükség szerint, emelje meg a rudat a súlyokkal felfelé irányban, majd lassan, ellenőrzött mozdulattal engedje le a rudat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F35 Edzőállomás – súlyzó tömege 35 kg katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F35 Edzőállomás – súlyzó tömege 35 kg Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés