F33 Multifunkciós fitneszállomás

F33 Multifunkciós fitneszállomás - erősíti a lábakat, a derekat és a csípőt, ezzel egyidejűleg javítja a szívműködést és a tüdő működését, a végtagok rugalmasságát. Ellazítja a hasizmokat, valamint a hát és a csípő alsó izmait. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 5 500 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon a Twister résszel? - ragadja meg erősen a támasztó rudat. Helyezze a lábait a forgó felületre. Forgassa lábait egyik irányból a másikba, hasizmai segítségével úgy, hogy közben egyenesen és megtámasztva áll. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Hogyan tornázzon a Stepper résszel? - erősen markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Az egyik lábát nyomja le úgy, hogy az kinyújtva legyen. Ezzel egy időben a másik lábát úgy emelje fel, hogy a térde be legyen hajlítva. Tolja kezével felfelé és lefelé a rudakat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Hogyan tornázzon a Séta-szimulátor résszel? - ragadja meg mindkét kezével a fogantyút, és lábaival álljon rá a pedálokra. Felváltva nyomja lefelé majd vissza a lábait olyan távolságban, amely még kényelmes az Ön számára. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F33 Multifunkciós fitneszállomás katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F33 Multifunkciós fitneszállomás Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés