F32 Bordásfal

F32 Bordásfal - segít formálni a hasizmokat, egyúttal erősíti a felső végtagokat. Az eszköz elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 3 450 × 3 490 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - álljon háttal megtámaszkodva a készülékhez, és erősen nyomja oda magát a falhoz. Markolja meg a fogantyút a feje fölött. Lassan emelje fel kiegyenesített lábait felfelé irányba egészen addig, míg lábai merőleges szöget nem zárnak be a testével. Vegyen levegőt lábai felfelé mozgása közben, lefelé mozgáskor pedig fújja ki azt. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F32 Bordásfal katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F32 Bordásfal Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés