F31 Láberősítő és Surf

F31 Láberősítő és Surf - berendezés az izmok kialakítására és megerősítésére, főként a külső és belső combizmokéra. Alkalmas még a középső testrészen található izmok megtornásztatására és ellazítására: csípőizmok, hát derékizmai, hasizmok. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 220 × 3 360 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon a Láberősítő résszel? - markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Tolja lábait az ellenkező irányokba egészen addig a pozícióig, amely még kényelmes Önnek. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát. Növelje a tempót és / vagy a lépések hosszát a gyakorlatok hatásának fokozása érdekében.

Hogyan tornázzon a Surf résszel? - fogja meg a fogantyúkat, helyezze mindkét lábát az ingapadra. Finoman ringassa a csípőjét egyik oldalról a másikra, miközben a felső testrészét nem mozgatja. Csak addig a pontig hintázzon, amíg ez kényelmes Önnek! Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F31 Láberősítő és Surf katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F31 Láberősítő és Surf Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés