F30 Vállak megtornáztatása

F30 Vállak megtornáztatása - a gépen való tornázás növeli a vállak erejét és rugalmasságát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 260 × 4 098 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - álljon a kerékkel szemben, miközben teste a készülék felé néz. Fogja meg mindkét kezével mind a két fogantyút. Egyidejűleg forgassa a kerekeket az óramutató járásával megegyező, avagy ellentétes irányba. A gyakorlat hatásának fokozása érdekében váltogassa a forgatási irányokat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F30 Vállak megtornáztatása katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F30 Vállak megtornáztatása Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés