F29 Ízületek megtornáztatása

F29 Ízületek megtornáztatása - a gépen való tornázás növeli a mozgékonyságot, valamint az izomzatot a mellkasban, a vállakban, a kezekben és a hátban. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 260 × 4 098 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - vállszélességben álljon terpeszbe, és helyezkedjen el úgy, hogy a mellkasi rész legyen középen, a két kerék között. Fogja meg mindkét markolatot, és forgassa el úgy a kerekeket, hogy azok a lehető legmagasabban álljanak. Ezzel egyidejűleg forgassa a bal kereket ellentétes, a jobb kereket pedig az óramutató járásával megegyező irányba. A gyakorlat hatásának fokozása érdekében váltogassa a forgatási irányokat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F29 Ízületek megtornáztatása katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F29 Ízületek megtornáztatása Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés