F28 Masszázsberendezés

F28 Masszázsberendezés - finoman erősíti az izomzatot, javítja a vérkeringést és a mobilitást a csípő, a hát, és a hasizmok tájékán. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 060 × 3 840 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - támassza meg a hátát a masszázshengerrel szemben, és lassan körözzön a felső testével jobbra és balra. Vízszintes rész: támassza meg a hátát a masszázshengerrel szemben, miközben kezeivel megtámaszkodik a segéd rudakon, és végezzen lassú, le-fel mozgást. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F28 Masszázsberendezés katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F28 Masszázsberendezés Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés