F27 Hiperextenzió

F27 Hiperextenzió  - növeli a hát, a csípő, valamint a hasizmok erejét és rugalmasságát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 350 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - támaszkodjon rá az alapszerkezetre, és kezeivel szorosan markolja meg a fogantyúkat. Testét úgy helyezze el, hogy kényelmesen feküdjön az alátéten és vízszintbe legyen vele. Keresztezze át a karjait a mellkasán. Lassan hajlítsa meg teste felső részét addig a pontig, ameddig még kényelmesnek érzi. Lassan térjen vissza a kiindulópontba. A lefelé irányú mozgásnál fújja ki a levegőt, a visszatérő mozgásnál pedig lélegezze be. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F27 Hiperextenzió katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F27 Hiperextenzió Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés