F26 Taposó

F26 Taposó - növeli az alsó végtagok erejét és rugalmasságát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 3 030 × 3 030 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön le egy padra vagy más ülőalkalmatosságra, hajlított térdekkel mindkét lábát helyezze a pedálokra. Lábaival végezzen körkörös mozgásokat "haladási" vagy ellenirányban. A mozgási irányt bizonyos időközönként váltogassa. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F26 Taposó katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F26 Taposó Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés