F25 Hasizom-erősítő és rúd

F25 Hasizom-erősítő és rúd - komplex hasizomedző berendezés. A hasizmon kívül a készülék használata során bekapcsolódnak az edzésbe a karok, a vállak és a hát izmai. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 350 × 3 750 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - álljon egyenesen, kiegyenesített háttal, és támassza magát a készülék falához. Erősen fogja meg a fogantyúkat, alkarjait megtámasztva a támasztókon. Lassan emelje fel a lábait vízszintes helyzetbe, vagy térdben hajlítsa meg őket, és úgy emelje. Ezután térjen vissza a kiinduló helyzetbe. Rúd: kapaszkodjon meg a rúdban és lassan hajlítsa be könyökben a kezeit. Fejét és vállait emelje a rúd fölé. Ezután lassan ereszkedjen vissza, és fújja ki a levegőt. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F25 Hasizom-erősítő és rúd katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F25 Hasizom-erősítő és rúd Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés