F24 Hasizom erősítő

F24 Hasizom erősítő - a teljes hasizom megtornáztatására szolgáló eszköz. A gyakorlatba a hasizmokon kívül bekapcsolódnak még az alkar, a vállak, és a hát izmai is. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 350 × 3 750 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - álljon egyenesen, kiegyenesített háttal, és támaszkodjon meg a készülék falán. Erősen markolja meg a fogantyúkat, alkarjait tegye a támasztókra. Lábai legyenek kiegyenesítve, és lassan emelje meg őket egészen addig, amíg merőleges szöget nem zárnak be a testével. Vegyen levegőt a lábai megemelésekor, és fújja ki azt, mikor leengedi őket. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F24 Hasizom erősítő katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F24 Hasizom erősítő Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés