F23 Dupla láberősítő

F23 Dupla láberősítő - eszköz az izmok kialakítására és megerősítésére, főként a külső és belső combizmokéra. Hozzájárul a jobb koordinációs készséghez és a test jobb stabilitásához. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 330 × 3 548 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Tolja lábait az ellenkező irányokba egészen addig a pozícióig, amely még kényelmes Önnek. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F23 Dupla láberősítő katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F23 Dupla láberősítő Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés