F22 Edzőgép mellkasra és vállakra

F22 Edzőgép mellkasra és vállakra - a tornaeszköz használatával megtornásztatja és erősíti a mellkasi, a hát, és az felső végtagok izomzatát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 780 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornáztassa a hátát? - üljön rá egyenes testtartással az ülőkére és szilárdan támaszkodjon meg benne. Erősen markolja meg mindkét fogantyút. Lassú és ellenőrzött mozdulattal húzza le a kezeit a mellkas szintjére. Lassan térjen vissza a kiindulópontba. Vegyen levegőt a lefelé mozgásnál, és fújja ki azt a kiindulópontba való visszatéréskor. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Hogyan gyakorolja a kinyomást? - üljön egyenesen az ülőkére és ügyeljen arra, hogy a háta egyenes legyen. Fogja meg az Ön előtt lévő mindkét fogantyút, és nyomja őket előre egészen addig, amíg mindkét keze ki nem lesz egyenesedve. Lassan húzza vissza kezeit a starthelyzetbe. Vegyen levegőt a kinyomásnál, majd fújja azt ki a starthelyzetbe való visszatéréskor. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F22  Edzőgép mellkasra és vállakra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F22  Edzőgép mellkasra és vállakra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés