F21 Edzőgép mellkasra - Szétnyitás

F21 Edzőgép mellkasra - Szétnyitás - elsősorban a mell-és hátizmok edzésére szolgáló eszköz. Nem csak a kezdőknek, de a haladó tornázóknak is megfelelő választás. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 910 × 3 860 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön egyenesen az ülőkére és ügyeljen arra, hogy a háta egyenes legyen. Fogja meg az Ön előtt lévő mindkét fogantyút és nyomja őket középre, egészen ütközésig. Lassan engedje vissza a kezeit a kiinduló helyzetbe. Lélegezze be a levegőt a nyomásnál, majd fújja ki, a visszafelé mozgásnál. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F21 Edzőgép mellkasra - Szétnyitás katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F21 Edzőgép mellkasra - Szétnyitás Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés