F20 Edzőgép mellkasra - Kinyomás

F20 Edzőgép mellkasra - Kinyomás - az eszköz két különböző fogási lehetőséget is biztosít, ezért komplex edzést biztosít a teljes mellizomzatnak és a vállköteg izmainak. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 350 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön egyenesen az ülőkére és ügyeljen arra, hogy a háta egyenes legyen. Lábait helyezze fel a támasztókra. Fogja meg az Ön előtt lévő fogantyúkat, és nyomja őket előre egészen addig, amíg mindkét keze ki nem lesz teljesen egyenesedve, majd lassan engedje vissza őket a kiindulópontba. Fújja ki a levegőt a nyomásnál, majd lélegezze be, amikor visszatér a starthelyzetbe. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F20 Edzőgép mellkasra - Kinyomás katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F20 Edzőgép mellkasra - Kinyomás Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés