F19 Edzőgép felső végtagokra

F19 Edzőgép felső végtagokra - a felsőtest izomcsoportjának megtornáztatására, megerősítésére és tömegének növelésére szolgáló eszköz: a hát-, a váll-és a mellizmokéra, valamint a felső végtagok izmaira. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 200 × 3 730 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön le az ülőkére kiegyenesített háttal, arcát fordítsa az eszköz felé. Erősen markolja meg a fogantyúkat. Lassan húzza őket lefelé, egészen addig, amíg kezei nem lesznek mellkasával egy vonalban. A fogantyúkat ezután lassan engedje vissza az eredeti helyzetükbe. Lélegezze be a levegőt, amikor kezei lefelé mozognak, majd fújja ki azt, amikor felengedi őket. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F19 Edzőgép felső végtagokra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F19 Edzőgép felső végtagokra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés