F17 Edzőgép vállakra

F17 Edzőgép vállakra - a szerkezeten való edzéssel hatékonyan erősítheti a vállak, a hát felső részének, és a felső végtagok izomzatát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 3 940 × 3 750 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön kiegyenesített háttal az ülőkére, és hátát szilárdan támassza meg a támlán. Erősen ragadja meg mindkét fogantyút. Lassan, ellenőrzött mozgással húzza a fogantyúkat lefelé, egészen addig, amíg kezei nem lesznek a mellkasával egy vonalban, majd engedje vissza őket a kiindulópontba. Lélegezze be a levegőt, amikor kezei felfelé mozognak, majd fújja ki azt, amikor leengedi őket. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F17 Edzőgép vállakra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F17 Edzőgép vállakra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés