F16 Edzőgép mellkasra

F16 Edzőgép mellkasra - a szerkezeten való edzés elősegíti a mellkas és a felső végtagok izomcsoportjainak tömegnövelését. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 800 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön egyenesen az ülőkére és ügyeljen arra, hogy a háta egyenes legyen. Fogja meg az Ön előtt lévő mindkét fogantyút, és nyomja őket előre egészen addig, amíg mindkét keze ki nem lesz egyenesedve. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F16 Edzőgép mellkasra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F16 Edzőgép mellkasra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés