F15 Edzőgép felső végtagokra

F15 Edzőgép felső végtagokra - a felsőtest izomzatának megtornáztatására, az izomtömeg megerősítésére és növelésére szolgál, főként a hát-és felső végtagok izomzatára. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 5 290 × 3 700 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön kiegyenesített háttal az ülőkére, és hátát szilárdan támassza meg a támlán. Erősen ragadja meg mindkét fogantyút. Lassan húzza a fogantyúkat lefelé, egészen addig, amíg kezei nem lesznek egy vonalban a mellkasával. Vegyen levegőt a lefelé húzáskor, majd fújja ki azt a starthelyzetbe való visszatéréskor. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F15 Edzőgép felső végtagokra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F15 Edzőgép felső végtagokra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés