F14 Bicikli

F14 Bicikli - a biciklin végzett gyakorlatok jótékony hatással vannak a kondíció javítására és a zsírégetésre. Nem terheli az ízületeket, ezért használhatják a súlyfelesleggel rendelkezők is. Erősíti és formázza a lábszárakat, a combokat és az ülőizmokat, az ínszalagokat, éppen ezért használható rehabilitációs célokra is. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 100 × 3 500 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - Üljön rá az ülésre, markolja meg a fogantyúkat, hajlítsa be térdeit, lábait pedig helyezze a pedálokra. Lábaival végezzen körkörös nyomó mozgást, mint a hagyományos biciklin. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F14 Bicikli katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F14 Bicikli Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés