F12 Fekvő - ülő pad

F12 Fekvő - ülő pad - a padok a hasizmok teljes körű megerősítésére és megkeményítésére szolgálnak. Az edzés a padon hatékony és biztosítja a lapos hasat. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 430 × 3 240 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - feküdjön a hátára, lábaival kapaszkodjon meg a rudakban. Tegye keresztbe kezeit a mellkasán. Ne tegye őket a feje vagy a nyaka mögé. Lassan emelje meg a felsőtestét, miközben az egyik, majd a másik oldalra fordul. Vegyen levegőt az emelkedésnél, majd fújja ki, amikor visszatér a fekvő helyzetbe. Végezzen ellenőrzött mozgásokat mindkét irányba. Óvatosan használja a gépet, ha bármilyen problémája van a gerincével. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F12 Fekvő - ülő pad katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F12 Fekvő - ülő pad Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés