F11 Járás szimulátor

F11 Járás szimulátor - a mozgás legtermészetesebb módja a járás. Az edzés ezen a gépen ezért bárki számára alkalmas, kortól függetlenül. A gyakorlat megmozgatja az alsó végtagok és a hátgerinc alsó részének izomzatát, valamint javítja a mozgás koordinációját. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 100 × 3 530 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - erősen ragadja meg kezeivel az alátámasztó fogantyút, és lépjen rá lábaival a pedálokra. Felváltva nyomja lábait előre és hátra, kényelmes távolságig. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F11 Járás szimulátor katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F11 Járás szimulátor Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés