F10 Lovaglás szimulátor

F10 Lovaglás szimulátor - ezen a berendezésen megtornáztathatja és megerősítheti felső végtagjai, hasa, háta, és lábai izomzatát. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 260 × 3 500 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön rá a berendezésre, kezeit és lábait szilárdan helyezze a fogantyúkra / fellépőkre. Lassú, ellenőrzött mozgással húzza magához kezeit, ezzel egyidejűleg pedig lábait tolja el. A "lovas" fogantyúját húzza egészen a mellkasáig. Lélegezze be a levegőt, mikor húz és tol, majd fújja ki, mikor visszatér a kiinduló helyzetbe. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F10 Lovaglás szimulátor katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F10 Lovaglás szimulátor Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés