F09 Dupla Surf

F09 Dupla surf - a készülék a középső testrészen található izmok megtornásztatására és ellazítására alkalmas: csípőizmok, hát derékizmai, hasizmok. Használható rehabilitációs célokra is. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 3 790 × 4 040 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - fogja meg a fogantyúkat, helyezze mindkét lábát az ingapadra. Finoman ringassa a csípőjét egyik oldalról a másikra, miközben a felső testrészét nem mozgatja. Csak addig a pontig hintázzon, amíg ez kényelmes Önnek! Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F09 Dupla Surf katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F09 Dupla Surf Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés