F07 Edzőgép lábakra

F07 Edzőgép lábakra - komplex edzés az alsó végtagok izmainak, az ülőizmoknak, a comboknak és a lábszáraknak. Az edzés növeli a test alsó részében az izomtömeget, technikailag nem megterhelő és kényelmes, mivel a gyakorlatok nem terhelik a hátizmokat. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 930 × 3 600 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön le kiegyenesített háttal. Helyezze lábait az Ön előtt lévő tartókra kezeit pedig a combjaira a nagyobb stabilitás érdekében. Végezzen nyomó mozgást a lábaival, de vigyázzon, hogy ne egyenesítse ki őket teljesen. Ezután lassan húzza vissza őket a kiinduló, avagy starthelyzetbe. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F07 Edzőgép lábakra katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F07 Edzőgép lábakra Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés