F06 Evezés szimulátor

F06 Evezés szimulátor - az ezen a gépen történő edzésbe teste izmainak megközelítőleg a  80%-át kapcsolja be. Főként a mellizmokat, vállizmokat, hátizmokat, hasizmokat, és az alsó végtagok izmait. Az edzés jótékony hatással van a helyes testtartásra. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 350 × 3 800 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - üljön le az ülőkére és behajlított lábait helyezze a támasztókra. Kezeivel markolja meg a fogantyúkat. Szimulálja az evező mozgást mindkét kezével egyidejűleg. Húzza magához kezeit, lábai kiegyenesítésével pedig mozdítsa hátra irányba az ülőkét. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F06 Evezés szimulátor katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F06 Evezés szimulátor Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés