F05 Elliptikus szimulátor

F05 Elliptikus szimulátor - a szerkezet az alsó-és felsőtest megtornáztatására szolgál. A lábak a gyakorlat alatt elliptikus pályát írnak le, ez csökkenti az ízületek megterhelését. Az edzés alatt az alsó végtagokon kívül a felsőtest is bekapcsolódik a gyakorlatba. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 280 × 3 520 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - kezeivel erősen markolja meg mindkét fogantyút és álljon rá a pedálokra. Lábaival fejtsen ki nyomást úgy, mint a biciklizésnél, ezzel egyidejűleg pedig nyomja / húzza a fogantyúkat. Változtassa lábai forgásirányát előre és hátra a gyakorlatok hatásának fokozása érdekében. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F05 Elliptikus szimulátor katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F05 Elliptikus szimulátor Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés