F04 Dupla Stepper

F04 Dupla stepper - megerősíti a test alsó részét, formálja az alsó végtagokat, az ülőizmokat és a csípővonalat. Gyengéd a térd-és csípőízületekhez, így az idősebbek is bátran használhatják. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 330 × 3 850 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon ? - erősen markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Az egyik lábát nyomja le úgy, hogy az kinyújtva legyen. Ezzel egy időben a másik lábát úgy emelje fel, hogy a térde be legyen hajlítva. Tolja kezével felfelé és lefelé a rudakat. Végezzen lassú és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F04 Dupla Stepper katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F04 Dupla Stepper Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés