F03 Twister & Stepper

F03 Twister & Stepper - a derék és a csípő izomzatának fejlesztésére és megerősítésére szolgál. Ezen izmok fejlesztése hozzájárul a helyes testtartáshoz. Az edzés a Stepper részen megerősíti az alsó végtagokat, formálja az ülőizmokat és a csípő vonalait. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület mérete 4 480 × 3 790 mm kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon a Twister résszel? - ragadja meg erősen a támasztó rudat. Helyezze a lábait a forgó felületre. Forgassa lábait egyik irányból a másikba, hasizmai segítségével úgy, hogy közben egyenesen és megtámasztva áll. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Hogyan tornázzon a Stepper résszel? - erősen markolja meg a fogantyúkat és álljon rá a pedálokra. Az egyik lábát nyomja le úgy, hogy az kinyújtva legyen. Ezzel egy időben a másik lábát úgy emelje fel, hogy a térde be legyen hajlítva. Tolja kezével felfelé és lefelé a rudakat. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F03 Twister & Stepper katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F03 Twister & Stepper Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés