F01 Tripla Twister

F01 Tripla twister - a derék és a csípő izomzatának fejlesztésére és megerősítésére szolgál. Ezen izmok fejlesztése hozzájárul a helyes testtartáshoz. Használható rehabilitációs célokra is. A gép elhelyezéséhez szükséges minimális terület átmérője 3,50 méter kell, hogy legyen.

Hogyan tornázzon? - ragadja meg erősen a támasztó rudat. Helyezze a lábait a forgó felületre. Forgassa lábait egyik irányból a másikba, hasizmai segítségével úgy, hogy közben egyenesen és megtámasztva áll. Végezzen folyamatos és ellenőrzött mozgásokat. A kondíciója javulásához mérten növelje az ismétlések számát.

Figyelmeztetés - a készülék maximális terhelhetősége 150 kg. A készüléket csak 140 cm-nél magasabb személy használhatja. A gyerekek és az egészségügyi fogyatékkal élők csak felnőtt személy felügyelete mellett használhatják a készüléket. A készülék használata előtt a tornázókat meg kell ismertetni annak kezelési szabályaival, és be kell tartaniuk azokat. Annak, aki a készüléket használni szeretné, tisztában kell lennie egészségügyi állapotával és fizikai adottságaival. Ne becsülje túl saját testi erejét edzés közben!

Kültéri fitnesz F01 Tripla Twister katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Kültéri fitnesz F01 Tripla Twister Felhasznált anyagok

Felhasznált anyagok
PDF letöltés