Tanúsítványozott parkour összeállítás VVZ-PP012

VVZ-PP012 Parkour pálya

A parkour maga a fegyelmezettség, alapja az akadályok biztonságos, folyamatos és hatásos leküzdésének a képessége a saját testünkkel, összpontosítva a praktikus erőnket, a kitartásunkat és az egyensúlyunkat. Nagyon fontos része a kreativitás, a folyamatosság és a pontosság, amivel az akadályokat leküzdjük. A VVZ-PP012 Parkour pálya az akadályok számának tekintetében nagy összeállításnak számít. Az összeállítás harmincnyolc különböző magasságban lévő rúdból, öt alacsony és szűk szekrényből, ferde falból, két magas és szűk szekrényből, két magas és alacsony szekrényből, és egy magas, ferde falú szekrényből áll. Mindez fekvőtámaszokra alkalmas paddal és ülő paddal van kiegészítve. Edzőhelyet biztosít kezdőknek és tapasztalt traceureknek egyaránt.

Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.

Az acélszerkezet ellenáll az időjárás hatásainak a meleg horganyozásnak és a tartós porfestékkel történt lakkozásnak köszönhetően. Az akadályok falai csúszásmentes rétegelt lemezből készülnek, az összekötő anyagok pedig rozsdamentes acélból, melyek fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-PP012 Parkour park az MSZ EN 16899 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól (a kisebb gyerekek felnőtt kísérettel vehetik igénybe)
Méretek: 16,8 × 10,3 m
Szabadesési magasság: 1,6 méterig, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.
Hatóterület: 21,5 × 13,6 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, csúszásmentes rétegelt lemez, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Parkour pályák Parkour összeállítás VVZ-PP012 katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Parkour park VVZ-PP012

Hatóterület
Letöltés