Tanúsítványozott parkour összeállítás VVZ-PP011

VVZ-PP011 Parkour pálya

A parkour maga a fegyelmezettség, alapja az akadályok biztonságos, folyamatos és hatásos leküzdésének a képessége a saját testünkkel, összpontosítva a praktikus erőnket, a kitartásunkat és az egyensúlyunkat. Nagyon fontos része a kreativitás, a folyamatosság és a pontosság, amivel az akadályokat leküzdjük. A VVZ-PP011 Parkour pálya az akadályok számának tekintetében nagy összeállításnak számít. Az összeállítás huszonhat különböző magasságban lévő rúdból, három alacsony és szűk szekrényből, két ferde falból, négy magas és szűk szekrényből, nagy, alacsony, és magas szekrényből, és két magas, ferde falú szekrényből áll. Mindez egyensúlyi golyókkal van kiegészítve. Edzőhelyet biztosít kezdőknek és tapasztalt traceureknek egyaránt.

Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.

Az acélszerkezet ellenáll az időjárás hatásainak a meleg horganyozásnak és a tartós porfestékkel történt lakkozásnak köszönhetően. Az akadályok falai csúszásmentes rétegelt lemezből készülnek, az összekötő anyagok pedig rozsdamentes acélból, melyek fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-PP011 Parkour park az MSZ EN 16899 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól (a kisebb gyerekek felnőtt kísérettel vehetik igénybe)
Méretek: 15,5 × 13,0 m
Szabadesési magasság: 1,6 méterig, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.
Hatóterület: 20,0 × 17,3 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, csúszásmentes rétegelt lemez, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Parkour pályák Parkour összeállítás VVZ-PP011 katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Parkour park VVZ-PP011

Hatóterület
Letöltés