Tanúsítványozott parkour összeállítás VVZ-PP008

VVZ-PP008 Parkour pálya

A parkour maga a fegyelmezettség, alapja az akadályok biztonságos, folyamatos és hatásos leküzdésének a képessége a saját testünkkel, összpontosítva a praktikus erőnket, a kitartásunkat és az egyensúlyunkat. Nagyon fontos része a kreativitás, a folyamatosság és a pontosság, amivel az akadályokat leküzdjük. A VVZ-PP008 Parkour pálya az akadályok számának tekintetében közepesen nagy összeállításnak számít. Az összeállítás tizennyolc különböző magasságban lévő rúdból, hat alacsony és szűk szekrényből, három szakaszból álló összetett, valamint háromfokozatú szekrényből, két magas és szűk szekrényből, és egy nagy ferde falú szekrényből áll. Mindez két merőleges fallal van kiegészítve. Edzőhelyet biztosít kezdőknek és tapasztalt traceureknek egyaránt.

Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.

Az acélszerkezet ellenáll az időjárás hatásainak a meleg horganyozásnak és a tartós porfestékkel történt lakkozásnak köszönhetően. Az akadályok falai csúszásmentes rétegelt lemezből készülnek, az összekötő anyagok pedig rozsdamentes acélból, melyek fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-PP008 Parkour park az MSZ EN 16899 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól (a kisebb gyerekek felnőtt kísérettel vehetik igénybe)
Méretek: 11,5 × 8,9 m
Szabadesési magasság: 1,6 méterig, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.
Hatóterület: 16,0 × 12,8 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, csúszásmentes rétegelt lemez, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Parkour pályák Parkour összeállítás VVZ-PP008 katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Parkour park VVZ-PP008

Hatóterület
Letöltés