Tanúsítványozott parkour összeállítás VVZ-PP003

VVZ-PP003 Parkour pálya

A parkour maga a fegyelmezettség, alapja az akadályok biztonságos, folyamatos és hatásos leküzdésének a képessége a saját testünkkel, összpontosítva a praktikus erőnket, a kitartásunkat és az egyensúlyunkat. Nagyon fontos része a kreativitás, a folyamatosság és a pontosság, amivel az akadályokat leküzdjük. A VVZ-PP003 Parkour pálya az akadályok számának tekintetében közepesen nagy összeállításnak számít. Az összeállítás tizennégy különböző magasságban lévő rúdból, összekapcsolt alacsony és magas szekrényből, alacsony és szűk szekrényből, kétoldalú fokozatos szekrényből, két magas és szűk szekrényből, és egy nagy, ferde falú szekrényből áll. Edzőhelyet biztosít kezdőknek és tapasztalt traceureknek egyaránt.

Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.

Az acélszerkezet ellenáll az időjárás hatásainak a meleg horganyozásnak és a tartós porfestékkel történt lakkozásnak köszönhetően. Az akadályok falai csúszásmentes rétegelt lemezből készülnek, az összekötő anyagok pedig rozsdamentes acélból, melyek fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-PP003 Parkour park az MSZ EN 16899 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól (a kisebb gyerekek felnőtt kísérettel vehetik igénybe)
Méretek: 8,3 × 8,9 m
Szabadesési magasság: 1,6 méterig, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg vagy EPDM-felület használható.
Hatóterület: 12,8 × 13,3 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, csúszásmentes rétegelt lemez, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Parkour pályák Parkour összeállítás VVZ-PP003 katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Parkour park VVZ-PP003

Hatóterület
Letöltés