Tanúsítványozott, rozsdamentes acél függő lánchinta VVZ-VH003N

VVZ-VH003N Rozsdamentes acél függő lánchinta

Megalkottuk, legyártattuk és tanúsítványoztattuk az Ön számára az ANYA és GYERMEK függőhintát. A felépítése lehetővé teszi egy gyermek, aki elmúlt egy éves, és egy felnőtt kísérője együttes hintázását. Úgy terveztük meg, hogy a felszállás, hintázás és leszállás kiegyensúlyozott legyen annak ellenére, hogy a gyermek és a felnőtt kísérője súlya eltérő. A gyermek hintájának ülőkéje egy azt körülvevő korlátot, és egy kereszt rudat tartalmaz a lábrésznél, ezek megakadályozzák a kicsúszást vagy kiesést a hintázás során. A gyermek közben meg is kapaszkodhat. A felnőtt kísérő hintája ülőkéjének masszív profilja van, amely növeli az ülés stabilitását. A hinta a rozsdamentes acélelemeket tartalmazó játszóterekre lett teremtve.

A szerkezete szemcseszórásos rozsdamentes acélból készül, mely ellenálló az időjárási viszonyokkal, az UV sugárzással és a mechanikus megterheléssel szemben. Minden csavar és anya fedelekkel védett, ezek növelik a kötőanyagok élettartamát, és egyúttal védenek a sérülésektől.

A VVZ-VH003N hinta az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva. Biztonsági felületként fűszőnyeg használható.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-VH003N hinta az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Férőhelyek száma: 1 + 1 személy
Ajánlott korosztály: 1 év + felnőtt kísérő
Szabadesési magasság: 1,5 méterig, szükséges a biztonsági felület használat! Biztonsági felületként fűszőnyeg használható.
Hatóterület: 3,2 × 7,0 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: rozsdamentes acél, HDPE műanyagok, gumi, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Rozsdamentes acél függőhinták Rozsdamentes acél függő hinta VVZ-VH003N katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Rozsdamentes acél függő hinta VVZ-VH003N

Hatóterület
Letöltés