Karbantartást nem igénylő, tanúsítványozott, kettes majompálya rozsdamentes acélból VVZ-OP2-05N

VVZ-OP2-05N Rozsdamentes acél kettes majompálya

Majompálya két rész kombinációjának létrehozásával. Az egyik rész az oldalirányú függeszkedésre alkalmas. A gyermek ugyan egy szilárd rúdon áll, de kapaszkodnia egy kötélbe kell, ami már korántsem olyan szilárd. A második részen a "függő kövek" letesztelik az összpontosító képességet és ezzel együtt a test koordinációs képességét is. Átjutni az egyik fellógatott kőről a másikra egyáltalán nem könnyű. Egy majompályával minden rozsdamentes acél játszótér szórakoztatóbb.

A rozsdamentes acélszerkezet ellenáll az időjárás hatásainak, az  üveggyöngyökkel történő szemcseszórásos felületi kezelésnek köszönhetően, a csatlakozók rozsdamentes acélból készülnek és műanyag fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot.
A kötelek poliészter szálakból készülnek, amelyek a központi megerősítés köré tekerednek. Ez a szerkezet növeli a kötél feszességét és ellenálló-képességét a mechanikus terheléssel szemben. Maga a poliészter ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárás hatásainak, eső után gyorsan szárad, színtartó és kimagaslóan nagy szilárdságú.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-OP2-05N majompálya az MSZ EN 1176 szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 3 - 14 év között
Szabadesési magasság: 0,3 méter
Az elem méretei: 5,6 × 2,31 × 1,5 m
Hatóterület: 8,8 × 5,5 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: rozsdamentes acél, poliészter kötelek, rozsdamentes acél összekötő elemek

Rozsdamentes acél majompályák Rozsdamentes acél kettes majompálya VVZ-OP2-05N katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Rozsdamentes acél kettes majompálya VVZ-OP2-05N

Hatóterület
Letöltés