Nagy kötél-mászófal VVZ-LP006

VVZ-LP006 Nagy kötél-mászófal

Nagy kötél-mászófal - minden játszótér háromméteres dominánsa. A magas és széles kötél-mászófal a nagyobb stabilitás érdekében négy ívelt lábbal van alátámasztva, melyeket a gyerekek használhatnak rúdnak az akaszkodásra. az átfordulásra, vagy felmászásra. Egy ilyen kötélelemmel minden játszótér kedvelt helye lesz a kisebb és nagyobb gyerekeknek is.

A kötél játékelem melegen horganyozott acélból készül, minőségi kezelt felülettel, a csatlakozók rozsdamentes acélból készülnek és műanyag fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot. A kötelek poliészter szálakból készülnek, amelyek a központi megerősítés köré tekerednek. Ez a szerkezet növeli a kötél feszességét és ellenálló-képességét a mechanikus terheléssel szemben. Maga a poliészter ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárás hatásainak, eső után gyorsan szárad, színtartó és kimagaslóan nagy szilárdságú. A VVZ-LP006 nagy kötél-mászófal az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-LP006 nagy kötél-mászófal az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 3 - 14 év között
Szabadesési magasság: 2,0 méterig, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg használható.
Hatóterület: 5,0 × 7,3 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, poliészter kötél, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok

Kötélelemek Nagy kötél-mászófal VVZ-LP006 katalógový list

Katalógus lap
PDF letöltés

Hatóterület Nagy kötél-mászófal VVZ-LP006

Hatóterület
Letöltés

Tanúsítvány Nagy kötél-mászófal VVZ-LP006

Tanúsítvány
Letöltés