Karbantartást nem igénylő, kötél-mászófal körhintával VVZ-LP014

VVZ-LP014 Kötél-mászófal körhintával

Ez a nagy kötél-mászófal körhintával és ülőpaddal minden játszótér dominánsa lehet. A mászófal bordákkal van kiegészítve mindkét oldalon. Veľká lanová lezecká stena s kolotočom a lavičkou na sedenie sa stane dominantou každého  detského ihriska. Minden ilyen köteles játékelemmel felszerelt játszótér közkedvelt helye a kicsi és nagyobb gyerekeknek is.

A játékelem melegen horganyozott acélból készül, minőségi kezelt felülettel, a csatlakozók rozsdamentes acélból készülnek és műanyag fedéllel védettek, így növelve az élettartamot és a biztonságot. A kötelek poliészter szálakból készülnek, amelyek a központi megerősítés köré tekerednek. Ez a szerkezet növeli a kötél feszességét és ellenálló-képességét a mechanikus terheléssel szemben. Maga a poliészter ellenáll a mikroorganizmusoknak, az időjárás hatásainak, eső után gyorsan szárad, színtartó és kimagaslóan nagy szilárdságú. A VVZ-LP014 nagy kötél-mászófal körhintával az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva. Biztonsági felületként használható a füves felület, mi azonban a fűszőnyeg használatát javasoljuk.

MŰSZAKI ADATOK:
A VVZ-LP014 nagy kötél-mászófal körhintával az MSZ EN 1176 szabvány szerint van tanúsítványoztatva.
Ajánlott korosztály: 3 - 14 év között
Szabadesési magasság: 1,5 métertől, szükséges a biztonsági felület használata! Biztonsági felületként fűszőnyeg használható.
Az elem méretei: 6,0 × 3,5 × 2,5 m
Hatóterület: 9,0 × 6,5 m (az MSZ EN 1177 szabvány értelmében)
Anyagok: melegen horganyozott acél, poliészter kötél, rozsdamentes acélból készült kötőanyagok